dijous, 3 de gener del 2008

HUMANZEE

És possible un encreuament entre l'home i el ximpanzé? L'any 1976 va semblar que sí, que això era possible, quan va aparèixer a escena l'anomenat Oliver, proclamat al món sencer com el primer Humanzé conegut. Un ximpanzé amb trets humans, que caminava sobre dues potes i que suposadament tenia una gran intel·ligència. Però, què hi ha de veritat en tot això?

Els trets que el caracteritzaven són els següents:

- Aparença diferent a altres ximpanzés: menys pèl, menys musell (hocico), crani més petit i rodó i orelles punxegudes.
- Caminava sempre (suposadament) de peu, cosa que els ximpanzés normal es cansen molt ràpidament de fer. A més, s'asseia en cadires com els humans.
- Gran intel·ligència, per rebre ordres i executar-les.
- Olor inusual (pobret).
- Preferia la presència humana a la dels ximpanzés, els quals també el refusaven, i es diu que patía certa atracció cap a les dones humanes.

Tot i aquestes peculiaritats, és molt probable que no es tractés d'un híbrid home-ximpanzé. Els estudis que se li van fer (ADN, etc) han estat probablement alterats, ja que n'hi ha de contradictoris, fins i tot pel que fa al nombre de cromosomes. Opino que es tracta "simplement" d'una mutació fortuita, i no d'un híbrid, ni d'un "eslavó" perdut com diuen alguns.

En tot cas, és un enigma. I els enigmes molen, i molt! Aquí teniu la primera part del documental que en parla (la resta, els trobareu per allà, linkats).


3 comentaris:

Albyns ha dit...

doncs... no ho sé si es pot penjar una song!

pregunta: es veu bé el vídeo? no sé si encara està disponible, es q fa poc que l'he penjat...

la cançó ja la coneixia per gossos! que en van fer una versió, és molt maca !!!!! merci mha fet com il·lusió i tot! ^^

amay ha dit...

però què dius ara de patir!
no siguis babau... estic molt bé!

Anònim ha dit...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!